Налейте чаши с руйно вино,
прегърнете се с приятел!
Готино е да празнуваш,
ангел на крилата носи
Новата година!
Да е мирна, благодатна,
весела, щастлива!
Да сме като братя!
Ще разпратя по света
хиляди слънца - да няма война,
ни в пустиня, ни в море,
нито в синьото небе!
Дванадесет е вече,
започна с хора.
Добре дошла 2015 година!
Наздраве!!!
© Василка Ябанджиева Всички права запазени