Нали когато се разделя
една душа със сродна друга,
сърцето кървава сълза отделя,
разкъсва се отвътре и погубва?
Нали когато си отива
един човек от друг обичан,
сякаш времето застива
и светът става безразличен?
Нали когато се забравя
една любов, една мечта,
всичко отначало се повтаря,
щом пак откриеш "любовта"?
© Калин Станчев Всички права запазени