29.05.2007 г., 9:47 ч.

Нали ти казах 

  Поезия
1069 2 20
Нали ти казах, че ще те погубя!!!
Че ще жигосам с устни твойто тяло...
Нали ти казах, че ще се изгубиш
в душата ми, без край и без начало?

Нали ти светвах с лампички червени -
нащрек да бъдеш в пътя си към мене?
Зловещо виех с воя на сирени,
че бедствие връхлита върху тебе...

Напразно слагах телени огради,
в ръцете ти да впият остри зъби...
Нахалост палех до небето клади -
да няма брод към деветте ми стълби...

Не спря пред нищо. Всичко превъзмогна...
Пътека до сърцето ми проби си...
Безсилна съм сега да ти помогна...
Със другите компания прави си...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??