Намери ме, ела и прегърни ме -
нуждая се от твойта топлина!
Ела и докосни ме, събуди ме -
нека в сърцето ми появи се светлина!
Излез завинаги от красивите мечти,
искам да видя твоето лице.
Ела и заличи всички горчиви сълзи,
нежно вплети своите в моите ръце.
Обичай ме - такава, каквато реално съм.
Бъди истински - не спирай!
Целуни ме нежно като в хубав сън
и моля те, не си отивай!
© Ванс Всички права запазени