19.12.2009 г., 18:49 ч.

Намери ме... 

  Поезия » Любовна
727 0 2

С мисълта за мен ли се събуждаш сутрин...
когато мислите ми пият си кафето с теб.
Целуваш ли я, сякаш си целунал мене,
както аз в него си представям теб.

Търсиш ли ми аромата в нейната постеля,
както в леглото ни ухае все на теб...
Търсиш ли ме в погледа ù, в нейните движения,
както аз в пробуждането му откривам теб.

Намери ме! Нека да съм твоя въздух,
нека мойта сянка властва в твоя дом.
Нека всяко огледало щом погледнеш,
с лика ми да откриваш пак синхрон.

Намери ме! Нека аз да лягам помежду ви вечер,
в образа на книга, или даже на мълва.
И нека в живота ти да няма празнота,
аз моя си дарявам целия на тебе,
води ме с теб, към Вечността...

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??