30.04.2009 г., 9:14 ч.

Намери ме... 

  Поезия
857 0 39

                Намери ме...

 



И да търсиш - не ще ме намериш,
в тихи,
гладки,
безбрежни
води...

Аз съм облачна сива къделя
и след
миг
от мен
ще вали...

И да търсиш - не ще ме намериш,
в разлюляни,
зелени
поля...

Аз в планински порои треперя
и осъмвам
в скалисти
ждрела...

 

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??