4.02.2010 г., 14:49 ч.

Намери смисъла на живота си! 

  Поезия » Бели стихове
2283 0 0

Няма смисъл да живееш,

щом не знаеш как?

Няма смисъл да копнееш

по любимата жена,

след като не можеш да ù кажеш

направо в очите, нежните слова!

 

Затова стегни се

и ритъма на песента удари

и бъдещето си премисли,

като намериш твоите две

нежни очи и ги задържиш

до себе си...

 

По този начин смисълът сам

ще долети и ще те накара,

с усмивка на уста, да изречеш

жив съм и съм на света

и с гордост мога да кажа,

че знам за какво съм тука

И КАК ДА ИЗКАРАМ ЖИВОТА СИ!

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??