12.12.2006 г., 16:11 ч.

Намерих те 

  Поезия
610 0 5

Аз търсех те във всички тия дни,
в които се нуждаех от любов -
не търсех теб, а онова момче
   на моите мечти...
Сега разбирам, че това момче си ти...


Момче, родено от фантазията,
живяло във града,
а аз не знаех, че съм пазела
за него любовта...
   
    31.01.2000

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??