20.02.2007 г., 14:31 ч.

Наместо Да!  

  Поезия
532 0 1
/отговор на предложението за брак на вече настоящия ми съпруг/

Можеш ли да ме изпееш?
Можеш ли да ме изсвириш?
В проза да ме изкопнееш?
В стих да ме изрецитираш?
Може ли да ме накараш
да направя същото за тебе?
Ако можеш, заповядай,
чакам те по всяко време.

P.s. Долу горе оттогава пиша предимно детски стихчета

© Ани Драганова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??