Feb 20, 2007, 2:31 PM

Наместо Да!  

  Poetry
531 0 1
/отговор на предложението за брак на вече настоящия ми съпруг/

Можеш ли да ме изпееш?
Можеш ли да ме изсвириш?
В проза да ме изкопнееш?
В стих да ме изрецитираш?
Може ли да ме накараш
да направя същото за тебе?
Ако можеш, заповядай,
чакам те по всяко време.

P.s. Долу горе оттогава пиша предимно детски стихчета

© Ани Драганова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??