4.09.2007 г., 14:45 ч.

НАПИШИ МИ 

  Поезия
1289 0 31
Напиши ми писмо със безцветно мастило,
щом в душата попие, ще заплаче небето.
Напиши ми - невидимо, как да изтрия
всяка нишка от спомен, обвила сърцето?
Напиши ми причината с теб да се будя.
Да не мога да мисля... да бъда самотна.
И да следвам следите ти, впити в очите ми -
ослепявайки с всяка секунда - сиротна.
Напиши ми със думи, със вик изкрещи ме,
за да можеш със смелост  напред да погледнеш.
В сивота от бездушие - мен... забрави ме
и назад не поглеждай... за миг да ме върнеш.
Напиши ми писмо и със дъх изпиши ме.
След сумрака потаен, като стон ще застина.
Всеки ред ще завършва със миг "Забрави ме",
но със изгрева, знам, че ще моли... "Помни ме"!

© Кремена Стоева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??