11.03.2012 г., 18:50 ч.

Наполовина 

  Поезия » Любовна
599 0 2

Наполовина разделена,
бях аз победена.
Търсех в хиляди лица
другата част от света.
Но теб нямаше те там
и ти също беше сам.

 

Самотна капка падна

и на бисер стана.
Вали от моите очи
порой светли лъчи.
Виждаш ли през тях небето?
А душата и сърцето?
Спри и просто замълчи..
и с мен завинаги остани!

© Ис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??