11 мар. 2012 г., 18:50

Наполовина 

  Поэзия » Любовная
631 0 2

Наполовина разделена,
бях аз победена.
Търсех в хиляди лица
другата част от света.
Но теб нямаше те там
и ти също беше сам.

 

Самотна капка падна

и на бисер стана.
Вали от моите очи
порой светли лъчи.
Виждаш ли през тях небето?
А душата и сърцето?
Спри и просто замълчи..
и с мен завинаги остани!

© Ис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??