НАПОЛОВИНА...
Всичко приличаше на раздяла:
и червеното цвете
и момчето зад бара,
и протяжната песен,
и топлата есен
на онази безлична година,
и сметката - наполовина...
Всичко приличаше на раздяла,
но тогава само келнерката
бе го разбрала.
© Радка Миндова Всички права запазени