Напомни ми да забравя -
усмивката ти лъчезарна.
Напомни ми да забравя -
бездната в очите ти безкрайна.
Напомни ми за миговете,
в които ме обичаше - безспорно.
Напомни ми за стиховете,
в които ти се вричах безусловно.
Напомни ми да забравя,
как горяха твойте устни.
Напомни ми, за да се удавя
в сълзите си, в гористта си.
Напомни ми... как да те забравя,
като те виждам в ума си постоянно.
Напомни ми, но не ще забравя,
че любовта е чувство безпощадно.
18.10.2013г. На В. Сп.
© pisanonqkudeneshto Всички права запазени