18.05.2018 г., 18:27 ч.

Напоследък 

  Поезия » Друга
530 5 8

Напоследък вали и гърми.

Планината ухае на лято,

но е рано, все още, нали

да последваме птичето ято?

 

Да усетим тръпчивия дъх

на растящата в нас незабрава.

Да изгубим, за миг, в онзи мъх,

за дълга всяка досадна представа…

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??