3.04.2008 г., 14:57 ч.

Напразен копнеж 

  Поезия » Любовна
536 0 0
 Аз знам, че ти не си до мен
в нощите самотни и пусти.
Аз знам, че ти не искаш моите целувки.
Аз знам, че ти не копнееш за моите прегръдки.
Аз знам как ме гледаш с поглед презрен
и отбягваш ме с фалшива усмивка.
Аз знам, че в твоите очи съм тъй
грозен и тъй празен
и недостоен, дори и за искрена усмивка.

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??