28.02.2008 г., 11:09 ч.

Напразно 

  Поезия
547 0 8

 

Напразно опънати паяжини.
А ти си мислеше, че съм муха.
Капризите съхнат по краищата
на търпението ми.
Наронено… троха подир троха.

Напразни мечти. Шаячно-непрозрачни.
А ти си мислеше…
Че откровението, че те обичам,
е лъжа.

© Илиян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??