Feb 28, 2008, 11:09 AM

Напразно 

  Poetry
550 0 8

 

Напразно опънати паяжини.
А ти си мислеше, че съм муха.
Капризите съхнат по краищата
на търпението ми.
Наронено… троха подир троха.

Напразни мечти. Шаячно-непрозрачни.
А ти си мислеше…
Че откровението, че те обичам,
е лъжа.

© Илиян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??