27.01.2019 г., 2:02 ч.

Напразно копнея за теб 

  Поезия » Любовна
860 0 0

Напразно копнея за светлина,

за прегръдките ти мили.

Тлея аз в болка и тъмнина,

далеч си ти, близо - злите сили.

 

От студ душевен съм проказан,

кръв в жилите не блика.

От депресия съм смазан,

болката във мене вика.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??