3.05.2017 г., 13:22 ч.

Напред 

  Поезия » Гражданска
231 1 0

Напред

 

Ех, Съдба, къде си ме повела?
В този ден на слънчевия празник,
обичай ме, сърдито не минавай,
както аз обичам тебе.

 

Да се хванем здраво за ръце,
да преминем оставащото време,
обич,слънчев път – да се обещаем,
сговорчиво – да тръгнем с тебе!

 

Каквото е било, било е,
миналото, останало назад,
погледа ми гледа във посока,
стъпките ми все напред вървят!

 

Дай ми силно рамо и подкрепа,
старото да съблечем със лекота,
и да стигнеме далеко,
с китка здравец и подарък – Любовта!


Елеонора Крушева
3.05.2017

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??