30.08.2011 г., 13:29 ч.

Напред продължи.. 

  Поезия » Любовна
843 0 2

Колко е лесно да кажеш "Сбогом" на разплакано женско лице.
Колко е лесно нож да забиеш във влюбено детско сърце.
Колко е трудно "Обичам" да кажеш в студени мъжки очи.
Колко е трудно да се усмихваш, когато най-много горчи.
Трудно е надежда да имаш, когато в сърцето вали.
Тъжно е, когато се сринат всички твои мечти.
Глава не отпускай! Напред продължи!

© Тифа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??