Вземи си свитата
със починени малоумни
и напусни двора царски
на моето сърце.
Няма да ти позволя
благата ми да ползваш
без срам, без дори
и капката вина.
Богатството в сърцето
запиля, като
дърт пияница в
квартална кръчма.
Подлост, завист и лъжи
ти ми подари
и нима очакваш
да ти се прости!?
© Виктория Михайлова Всички права запазени