17 апр. 2009 г., 00:41

Напусни 

  Поэзия
421 0 0

Вземи си свитата

със починени малоумни

и напусни двора царски

на моето сърце.

 

Няма да ти позволя

благата ми да ползваш

без срам, без дори

и капката вина.

 

Богатството в сърцето

запиля, като

дърт пияница в

квартална кръчма.

 

Подлост, завист и лъжи

ти ми подари

и нима очакваш

да ти се прости!?

© Виктория Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??