17.07.2016 г., 22:21 ч.  

Наранено е моето сърце... 

  Поезия » Любовна
489 0 0

Наранено е моето сърце, 
липсва му топлина, 
липсват му твоите ръце.
Твоята любов към мен притихна,
като вълна разбита във скали,
стана изведнъж студено
във моята душа и вече не кипи
една любов- едничка на света,
която създадохме аз и ти, 
припомняш ли си?
Една любов, която
всяка нощ и всеки ден  
държеше мене жива,
пламтеше пламъкът 
във теб и мен и бяхме 
истински щастливи...
Но ти сгреши,
пречупвайки на части моето сърце,
което беше тъй щастливо,

когато виждаше и усещаше те.
Нарани ме много, 
приемам всичко това 

със свито сърце и с тъжна душа, 
защото аз държа на теб 
и все още те обичам, 
а ти мен - не....

 

 

© Мирослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??