13.08.2009 г., 20:58 ч.

Нараняваш с цел 

  Поезия
563 0 13

Нараняваш с цел

 


Повярвах на твоите

думи красиви,

но се оказа,

че били са лъжа!

От любов уж окриляни,

уж бяхме щастливи,

а с болка сега

ще продължа...

 

Трудно е вечер,

когато заспивам,

да прогоня от мислите

образа твой.

След спомена случва се

сълза да отроня...

Но ще се справя,

не се безпокой.

 

Дълго премислях,

и стигнах до извод:

Не лъжеш по навик,

ти имаш за цел –

мъжки сърца

с любов да подвеждаш,

тъй както навремето

някой теб е подвел.

 

Не наранявай хора невинни!

 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??