5.10.2006 г., 21:43 ч.

Нарекох те Любов 

  Поезия
825 0 10

Нарекох те Любов, да бъдеш истинска!
В кръвта ми вечно да си жива,
във вените ми да препускаш...дива,
да ме опива... буйната ти сила!
В градината ти,  розата червена,
на крехката ми гръд да е закичена,
ухание в душата ми да влива,
на устните ми  свежеста  красива!
Нарекох те Любов със обич...с благослов,
в красиви утрини и в тихи залези!
В душата ти превърнах се в живот,
а моята пред теб е  коленичила...

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??