11.07.2005 г., 22:13 ч.

Наричам те 

  Поезия
1046 0 2
Мразя те!
Дъждът вали безспирно.
Същият, под който бягахме.
От същото небе.
Стой мирно,
няма да боли!
Поне не теб...
Мразя те!
Неискам да поемаш вината,
стига ми, че имам кой да виня...
Времето?
Не трябва да е фактор във това...
Мразя те, защото съществуваш!
Чуваш ли?
Не чуваш...
Както винаги!
С какво да те опиша?
Със метафори?
С какво да те наричам?
Със лъжи?
Мразя те!
И ще те нарека омраза!
Нищо, че любов си ти...

© Мая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах си го!
    Поздрави!
    /оправи Неискам/
  • На мен много ми хареса стиха ти и се очудвам, че няма никакви коментари
Предложения
: ??:??