12.10.2008 г., 17:29 ч.

Нарисувах 

  Поезия
476 0 0
Нарисувах си усмивка
и смеещи се очи,
хората си мислеха: "Щастливка,
всичко по вода й върви."

Слагах веселата маска
и пеех песен една,
от тиква правех си каляска
и уж живеех на шега.

Но щом останех сама,
бързах маската да сваля,
тъгата в стих да опиша
и на воля да крещя.

© Ида Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??