19.03.2009 г., 2:48 ч.

Нарисувай ме 

  Поезия » Любовна
576 0 1

Нарисувай сълзата ми ти беззащитна -
тя разтапя се в твоите ръце.

Нарисувай душата ми, цветна и китна -
тя извира от моето сърце.

Нарисувай косите ми - разпилени къдрици,
добави от луната сребристото в тях.

Нарисувай лицето ми - бяло и нежно,
две очи тъмнооки те гледат без свян.

Нарисувай снагата ми, сочна гръдта ми,
ти рисувай ме само, бои не пести...

Нарисувай ме цялата... не със четка, а с длани
претвори по плътта ми страстта,
всеки щрих да остави дълбока следа.

Нарисувай ме ти, нарисувай по памет,
всяка гънка от мен после жадно отпий.

© Малита Малита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • В съня си четка нямам,
    ръце протягам,а те няма
    в дъга облян съм
    и все сама седиш на пиедестала!
Предложения
: ??:??