23.10.2011 г., 11:14 ч.

Нарисувай ми 

  Поезия
873 0 10

Нарисувай ми песен, художнико,

нежна песен от звездни акорди.

Пренеси песента от триножника

на крилете на птиците волни.


Нарисувай ми пролет усмихната

със венец от зелени ливади,

с бяла роба от нежни кокичета

и с вълшебни коси- водопади.


Нарисувай ми младост развихрена,

буйна като вълните пенливи,

като вятъра - луда и сприхава,

като цъфнало цвете - красива.


Нарисувай ми своята приказка,

не щади от цвета на боите!

Нарисувай ми песен, но истинска -

с колорита богат на мечтите!


 14.11.2010                     BLOOM

© Веси Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??