Нарисувай ми песен, художнико,
нежна песен от звездни акорди.
Пренеси песента от триножника
на крилете на птиците волни.
Нарисувай ми пролет усмихната
със венец от зелени ливади,
с бяла роба от нежни кокичета
и с вълшебни коси- водопади.
Нарисувай ми младост развихрена,
буйна като вълните пенливи,
като вятъра - луда и сприхава,
като цъфнало цвете - красива.
Нарисувай ми своята приказка,
не щади от цвета на боите!
Нарисувай ми песен, но истинска -
с колорита богат на мечтите!
14.11.2010 BLOOM
© Веси Василева Todos los derechos reservados