9.10.2008 г., 9:05 ч.

Нарисувай ми 

  Поезия » Любовна
711 0 5

Нарисувай ми най-топлата прегръдка,
така че да не искам да отлепям ръце от теб...
Нарисувай ми най-страстната целувка,
така че да разтопиш замръзналото ми сърце...
Нарисувай ми и не спирай да рисуваш
имам нужда от картини по стените...
Имам нужда този черен свят
да бъде поне за малко не чак такъв ад…!

© Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??