3.11.2011 г., 21:00 ч.

Нарисувай ми, художнико... 

  Поезия
540 0 1

Нарисувай ми, художнико, любов,

тъй чиста, като утринна роса,

тъй ярка, като слънчев небосвод,

тъй искрена, като сълза.

 

Нарисувай ми, художнико, любов,

светъл пламък нека бъде.

Нека е описана със звук,

във вековете да пребъде.

 

Нарисувай я, художнико, с боя,

неизбледняваща от дъждовете,

хвърли палитрата сега,

от мене взимай цветовете.

 

© Толина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??