14.09.2007 г., 19:09 ч.

Нарисувай ми картина... 

  Поезия
587 0 2
   

12. 09. 2007 г.


Нарисувай ми картина,

щастие ми нарисувай.

През картината щe мина,

и щe попътувам.


Нарисувай ми картина,

буря ти ми нарисувай.

С теб през бурята ще мина,

без да се страхувам.


Нарисувай ми картина,

нежност ти ми нарисувай.

Приказна, небесно синя,

за да я сънувам.


Подари ми я, на края.

А от нея щом си тръгнеш,

аз със стих ще ти направя

път,  по който да се върнеш.

© Цвети Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • 10x, Романтик! Мисля,че стихчето много се връзва с ник-а ти.А всъщност чудесното в случая е,че има някой, за когото написах това стихче...
  • Това е чудесно!!!
    Поздравявам те, Цвети!!!
Предложения
: ??:??