18.08.2009 г., 13:12 ч.

Нарисувай ми с букви! 

  Поезия » Любовна
1040 0 13

Моите сънища много приличат на теб.
Искам и моите стихове да ти приличат.
Един да се сбъдне - и той ще ми бъде късмет.
Той ще ми бъде награда и спомен, и всичко.

Моите сънища много приличат на теб.
Нарисувай един.
Името си ми нарисувай.
Една дума от моите стихчета.

Да я виждам и да се чудя: дали съм събуден?


Оставил съм място и буквички.

Тук. (..........)

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??