14.12.2007 г., 7:49 ч.

Наркотик си за мене 

  Поезия » Любовна
1535 0 5

Обич моя, разтърсваща, властна,

много те моля - недей си отива,

ти болка във мене прекрасна,

без твоята сила загивам.

 

Мъко моя - недей да си тръгваш,

рани ме, мрази ме, но тук остани,

отивай си днес, но утре се връщай

и цяла ме ти изпепели.

 

На клада от страст запали ме,

кат отрова в кръвта ми се влей,

о, да, наркотик си за мене,

всеки ден ме убиваш,

но чрез тебе живея.

© Севдалина Янкулова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??