14 dic 2007, 7:49

Наркотик си за мене 

  Poesía » De amor
1545 0 5

Обич моя, разтърсваща, властна,

много те моля - недей си отива,

ти болка във мене прекрасна,

без твоята сила загивам.

 

Мъко моя - недей да си тръгваш,

рани ме, мрази ме, но тук остани,

отивай си днес, но утре се връщай

и цяла ме ти изпепели.

 

На клада от страст запали ме,

кат отрова в кръвта ми се влей,

о, да, наркотик си за мене,

всеки ден ме убиваш,

но чрез тебе живея.

© Севдалина Янкулова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??