28.06.2015 г., 17:54 ч.

Насаме 

  Поезия
662 0 1

Насаме

 

Голотата ми е цяла.
Неразсъблечена остана.
Огледалото във стаята
(от срам) със гръб 
към мен застана.

 

Голотата ми - ограбена
сама от болка стене.
А съвестта ми,
(тя все права е)
напук на всички дреме.

 

Голотата ми е тъжна.
Разграбена от всички,
сама си тръгна 
в тъмното
накъде към в къщи.

 

Галя Кутулева

 

© Галя Кутулева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??