27.12.2007 г., 8:18 ч.

Насаме  

  Поезия
582 0 3

               НАСАМЕ

Поглед с поглед се среща,

устни в устни потъват,

плът до плът се докосва,

сърце и сърце се допълват.

 

И вече едно цяло

в леглото бяло,

мечти споделят

и в друг - красив свят се отвеждат.

 

Длан до длан се притиска,

Лице с лице се милва,

тяло до тяло страстта попива,

душа в душа се слива.

© Вероника Шефченко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??