Dec 27, 2007, 8:18 AM

Насаме  

  Poetry
580 0 3

               НАСАМЕ

Поглед с поглед се среща,

устни в устни потъват,

плът до плът се докосва,

сърце и сърце се допълват.

 

И вече едно цяло

в леглото бяло,

мечти споделят

и в друг - красив свят се отвеждат.

 

Длан до длан се притиска,

Лице с лице се милва,

тяло до тяло страстта попива,

душа в душа се слива.

© Вероника Шефченко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??