9.08.2008 г., 8:08 ч.

Нашата... 

  Поезия
837 0 22

Нашата първа нощ,

дето ще дойде,

есенна трябва да е

и дъждовна -

като мен.

Да е

покорна и покоряваща,

плаха и категорична,

копнежна -

като мен.

Нашата нощ-

мека, като поляна след дъжд...

Нашата първа нощ,

дето ще дойде,

луда и силна трябва да е -

като теб.

Да е

ограбваща, даваща,

затрогващо нежна,

звездна -

като теб.

 

Какво си измислям...

Исках просто да те докосна.

 

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??