4.06.2009 г., 0:04 ч.

Нашата любов 

  Поезия » Любовна
911 0 4

Любовта ни с теб е блян, мечта.

Любовта ни е магия.

Любовта ни е романтика и красота.

Любовта ни е стихия.

 

Любовта ни е илюзия, желание.

Любовта ни е копнежност.

Любовта ни е фантазия, мечтание.

Любовта ни е безбрежност.

 

Любовта ни с теб е страст, гореща лава.

Любовта ни е вулкан.

Любовта ни е нестихващ огън и жарава.

Любовта ни е безкраен океан.

© Антония Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??