30.10.2008 г., 0:25 ч.

Нашата първа целувка 

  Поезия » Любовна
720 0 0
Сигурна съм, че си спомняш  
за нашата първа целувка.
Аз си спомням за нея
с неугасващи топли чувства.
Ти си МЪЖЪТ, който запали
ЛЮБОВТА в моята душа.
Ти си моята сбъдната мечта,
която превърна деня ми в рай.
ОБИЧАМ ТЕ!!! Не го крия!
Откакто споделихме този миг,
желая да усещам твоята близост
и не за откраднати час или два,
не за срещи от време на време,
а за цял един съвместен живот,
в който щастливо ще се обичаме двама.
ОБИЧАМ ТЕ, ЛЮБИМИ!
 
Гр. Пловдив
17.09.2008 г./ 21:41 ч.

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??