21.12.2007 г., 11:35 ч.

Нашият миг 

  Поезия » Любовна
547 0 2
Нашият миг
20.12.07

Обичам да те гледам от далеч,
когато с другите общуваш...
Забравил си почти за мен,
дори на сън не ме сънуваш.

Но знам, ще дойде моят миг,
когато ти, от обич окрилен,
забравил другите, напук
ще се завърнеш пак при мен...

И този миг във вечност ще превърнем!
И в този миг ще бъдем само двама!
С безкрайна нежност с теб ще се обгърнем,
с една любов красива и голяма...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??