19.12.2007 г., 20:06 ч.

Насила не става 

  Поезия
904 0 14

Оставете ме тука, на пътя,

 отвлекли сте неподходящата!

Аз само живота на шейха ще мътя,

ще съм пукнатина в изяществото.

Какво сте ме вързали, хапя,

дращя и мога да ритам.

Казвам ви - неподходяща!

Няма какво да опитвам.

Злато ли? Лукс? За какво са

на момиче, тръпнещо жадно

за мъж, който силно обича

и ще следва вярна безпощадно.

Минаха много луни,

докато кервана пристигне.

Тя беше намерила изхода

и знаеше - няма да мигне.

..............

Шейхът дълго гледа хубавото й лице.

Вие не сте хора, а говеда.

Исках жива да е, а тя не е !

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??