18.03.2005 г., 13:37 ч.

Насищане 

  Поезия
834 0 1
Насити се на мойте ласки.
Омръзна ти да бъдеш с мен.
А моята любов защо не гасне?
Нима обичам повече от теб?

Кажи - аз дадох прекалено много
и ти за бързо изгоря.
С това ли съм сега виновна,
това ли днес ти натежа?...

Или ти станах ясна и неинтересна
и предвидима ли е моята любов,
а аз си мислех - "Любовта е вечна
и до последна капчица живот"...

© РРРР ДДДД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??