29.06.2006 г., 15:07 ч.

Наситен на спомени 

  Поезия
1224 0 7



Милвам косите ти с поглед, наситен на спомени.
Галя косите ти с вяра, приспала мечтите ми.
Милвам косите ти с пръсти - днес
мисля за теб.
На цвят какви бяха очите ти?

Колко време те гледах през пръсти?
Колко време те срещах насън?
Дарявам ти моята вяра на възрастен.
Пак съм дете.
Пак съм до теб.

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??