Jun 29, 2006, 3:07 PM

Наситен на спомени 

  Poetry
1218 0 7



Милвам косите ти с поглед, наситен на спомени.
Галя косите ти с вяра, приспала мечтите ми.
Милвам косите ти с пръсти - днес
мисля за теб.
На цвят какви бяха очите ти?

Колко време те гледах през пръсти?
Колко време те срещах насън?
Дарявам ти моята вяра на възрастен.
Пак съм дете.
Пак съм до теб.

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??