6.11.2015 г., 23:36 ч.

Наслада 

  Поезия » Еротична
1178 0 0

Само поглед и пламва страстта.

Всяка фибра тръпне в мълчание.

Огън, разгарящ се бурно в кръвта,

онемял от дивото наше желание.

В греховен танц с тела, копнеещи наслада,

от устните отронва се вик.

Люби ме тайно и до забрава.

Телата ни ще се слеят във миг…

Знам, че с езика играеш умело.

Бъди нежен, и настойчив бъди.

С устни изучавай тайните смело,

А с ръката докосвай мойте гърди.

С мен прави каквото желаеш.

Дълго целувай ме там.

Всичко това отдавна мечтаеш.

Нека се освободим от страх и от свян.

С тези пръсти и пъргав език,

дълбоко в мене прониквай.

Опознавай ме лесно и с вик

на наслада, всичко от мене опитвай.

Нека стоновете ти да ме влудяват,

като змия под теб да се извивам.

Тласъците ти да ме взривяват

и в блажен копнеж да се изливам.

Искай да хапеш, да късаш, да блъскаш...

В греховния танц се потопи.

Прониквай бавно, нежно и диво.

Люби ме, нека всичко в нас да гори…

Желая те! Мой си! Изпепеляващ пожар…

Страст, мечтана през хиляди животи…

Сливане…Оргазъм… Божи дар…

Музика, рисувана без ноти…

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??